Fiat Seicento: startproblemen bij vorst

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 500 PK

Hoi,

Mijn fiat start niet wanneer het vriest of rond het vriespunt is. Vooral 'sochtends heeft ie er last van.. Aan het eind van de middag wanneer de temperatuur wat gestegen is, start hij wel.. Ook als hij 'sochtends helemaal niets deed. De klok en radio vallen uit en met een accu-booster is hij soms wel te starten.
2 maanden geleden is er een nieuwe startmotor in gezet, vorige maand heeft hij z'n APK en grote beurt gehad en de garage kon niets ontdekken. Vlak na de nieuwe startmotor startte die goed, zelfs met min 6/7.... 1,5 jaar geleden is er door de ANWB wegenwacht een nieuwe accu in gezet...

Ra ra ra wat kan het zijn?

seicento2004

Geplaatst door seicento2004 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thei11316 (0), 13 jaar geleden

slechte accu en ja er zijn nieuwe accu's die al heel snel de geest geven,meestal heb je op een accu 2 jaar garantie,dus 1.5 jaar is binnen de garantie termijn.

seicento2004 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je reactie!

Heb vanochtend maar de ANWB gebeld.. Want deed weer niets..
Zei dat me accu nog wel goed laat en er voldoende stroom (25 A) op stond.. uur mee gereden.. als hij het morgenochtend weer niet doet, zet de ANWB er wel een nieuwe accu in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.