Fiat Ducato 2020: Stroom

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2300

Ik wil constante stroom aftakken onder de motorkap, ik dacht stroom te nemen op het plus contact om bv starthulp, maar daar zit alleen stroom op als het contact op staat, en dat in nu net niet de bedoeling.
De bedoeling is een marter verjager te plaatsen die alleen moet op gezet worden als hij ergens staat waar het nodig is .

Charles Zoersel

Geplaatst door Charles Zoersel , lid sinds 5 jaar geleden

9 Reacties

Highway PRO, 5 maanden geleden

Marter verjager plaats ik ook altijd daar. Deksel los van de zekeringkast de zekeringbox uit de klips en dan met een spanningzoeker een constante plus zoeken en een waar spanning op komt als je op contact zet of aan massa leggen. Als je hem constant wil laten laten werken er zijn wel genoeg massa punten te vinden. b.v. bij de ecu aan de achterkant van de box.

    Hartelijk dank voor de goede raad, ga dat zeker zo doen, ook met een schakelaar er tussen want constant moet dat niet aanstaan, die kleine monsters zitten toch niet overal. Mvrgr.Charles. - Charles Zoersel, 5 maanden geleden

Highway PRO, 5 maanden geleden

Dan zou ik de massa van een draad afhalen waar spanning op komt als je het op contact zet. Dan heb he geen schakelaar nodig

jokertje PRO, 5 maanden geleden

De zekering kast onder bij de linker koplamp kun je zo de plus afhalen...

Charles Zoersel, 5 maanden geleden

Gaan we doen, dank voor de reactie.

Charles Zoersel, 4 maanden geleden

Heb gisteren de stroom gevonden dank zij de goede raad van onze leden, moest wel de draad van de koplamp losmaken om het zekeringdeksel te verwijderen.
Nu alles werkt naar behoren.

jokertje PRO, 4 maanden geleden

Dat klopt de koplamp eruit, n 2 moertjes van de deksel losdraaien

Charles Zoersel, 4 maanden geleden

Moest niet bij mij, gewoon de kabel van de koplamp losmaken, dan is er ruimte om het deksel te verwijderen.

jokertje PRO, 4 maanden geleden

Dat kan ik zelf draai de koplamp er altijd uit zijn 2 torx schroeven de lamp naar de zijkant schuiven en klaar nog geen min werk... doe dit uiteraard iedere week wel een paar keer

jokertje PRO, 4 maanden geleden

Maar fijn dat het gelukt is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.