Fiat Ducato 1991: Uitbouw Bosch Blocktronic, kabelkleuren contactslot

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 3, Vermogen (kw): 80

Hallo mensen,

Ik heb gisteren iets stoms gedaan:
In onze camper, een hobby600 uit 1991, zit een alarmsysyteem. Een Bosch Blocktronic. Ooit is dat ding door een vorige eigenaar in laten bouwen. Toen ik het ding kocht was er geen afstandsbediening bij of sleutel. Alleen een sticker op de ruiten en een bewegingssensor op het dashboard. Nu wilde ik gisteren mijn tablet op het dashboard installeren toen bleek de sensoor in de weg te zitten. Sensor losgeschroefd en en kable doorgeknipt. Ja, stom, weet ik nu ook!
Vervolgens begint er ergens onder het dashboard iets te tikken. Auto start niet meer.

Vandaag gekeken wat er tikt. HET Blocktronic alarm! Bezig geweest om de kabelspaghetti te ontrafelen en het alarmkastje gevonden. Stekkers eruit getrokken en geprobeerd alle kabels na te lopen om eventueel de originele kabels weer aan elkaar te koppelen zodat de Blocktronic omzeilt wordt. Nu kan ik nergens de draadkleuren en de aansluiting van het contactslot vinden.
Wie kan hier iets zinnigs over zeggen?

Probleem is inmiddels opgelost. Topic kan hesloten worden.

Kok0m04

Geplaatst door Kok0m04 , lid sinds 1 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.