Fiat Panda 2005: uitlaatpijp vervangen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 188A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 44

Hoe kan ik de uitlaatpijp vervangen (flexibel tussenstuk lekt)
Ik zie daar geen klem zitten over de aansluiting met de Katalysator ! ( zit de pijp daar alleen maar overgeschoven ?? met dank H.

Hazet42

Geplaatst door Hazet42 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

1 jaar geleden - kaleido 1

Nee is gelast , flex deel er tussenuit slijpen en een reparatie deel kopen en er weer tussen lassen of als je handig bent het reparatiedeel aanpassen en met klemmen gaan werken is wel wat gepruts.

1 jaar geleden - Hazet42

Ga het eens goed bekijken, heb een complete nieuwe pijp gekocht, .
wat het beste gaat. . Alvast dank H.

1 jaar geleden - kaleido 1

Oké dan vermoed ik dat aan het einde van je nieuwe voorpijp zaagsnede zitten je nieuwe pijl valt dan over de oude die je op de juiste lengte moet afzagen en dancwordt hij vast gezet met een klem ?

1 jaar geleden - Hazet42

Beste Kaleido, heb gewoon de lek deel ertussen uit geslepen en een nieuw stuk er tussen gezet met de bekende klemmen ( bussen) bedankt

1 jaar geleden - kaleido 1

Mooi bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.