Fiat Panda 2012: Motorstoring P0352

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 312A2000, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 63

Hallo iedereen,

Mijn vriendin en ik zijn de gelukkige eigenaar van een Fiat Panda Twinair 85 Lounge uit 2012. Nouja gelukkig...

De laatste tijd geeft hij een storing aan op het deskboard inspuit problemen en dat de start & stop uitgeschakeld wordt (niet dat we deze gebruiken).
en gaan de motor management lampjes branden die soms blijft branden en dan automatisch weer uitgaat. Bij inpluggen in de computer bij de garage wordt foutcode P0352 gelezen wat iets te maken moet hebben met de bobine. Deze zijn compleet nagekeken en vervangen, geen resultaat. Ook zijn de bougies vervangen, geen resultaat. Hele bedrading nagekeken, niks te vinden. Computer wordt gereset en na een tijdje (1 a 2 dagen) komt de melding weer terug.

Mijn automonteur staat voor een raadsel en wij weten het ook niet. Dus is mijn vraag, kent iemand hier dit probleem en waar het mee te maken moet hebben en wat de oplossing is? Eindeloos resetten is het niet lijkt mij. Thx alvast.

Groet, Remko van Minnen.

RvM75

Geplaatst door RvM75 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.