Fiat Panda 2012: Motorstoring P0352

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 312A2000, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 63

Hallo iedereen,

Mijn vriendin en ik zijn de gelukkige eigenaar van een Fiat Panda Twinair 85 Lounge uit 2012. Nouja gelukkig...

De laatste tijd geeft hij een storing aan op het deskboard inspuit problemen en dat de start & stop uitgeschakeld wordt (niet dat we deze gebruiken).
en gaan de motor management lampjes branden die soms blijft branden en dan automatisch weer uitgaat. Bij inpluggen in de computer bij de garage wordt foutcode P0352 gelezen wat iets te maken moet hebben met de bobine. Deze zijn compleet nagekeken en vervangen, geen resultaat. Ook zijn de bougies vervangen, geen resultaat. Hele bedrading nagekeken, niks te vinden. Computer wordt gereset en na een tijdje (1 a 2 dagen) komt de melding weer terug.

Mijn automonteur staat voor een raadsel en wij weten het ook niet. Dus is mijn vraag, kent iemand hier dit probleem en waar het mee te maken moet hebben en wat de oplossing is? Eindeloos resetten is het niet lijkt mij. Thx alvast.

Groet, Remko van Minnen.

RvM75

Geplaatst door RvM75 , lid sinds 1 maand geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.