Fiat Scudo 2003: Uitvallen motor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: RFN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Mijn Fiat scudo doet al enkele tijd raar. Wat is het geval als.ik hem start en dan wil weg rijden slaat hij af. Soms wel meerdere keren achter elkaar terwijl ik niks raars doe. Het is vaak in zn eerste versnelling en het lampje van de accu brand dan ook.
Het lijkt alsof ik een auto heb met start onderbreking terwijl dit helemaal niet in deze auto kan. Het is begonnen nadat mn hoofdpomp relais kapot is gegaan en deze vervangen is.
Ik heb al bij verschillende garage gevraagd of ze dit probleem kunnen oplossen maar ze kunnen het niet vinden.
Mij wordt dan verteld dat ik hem eerst warm moet laten draaien voordat ik ermee weg kan rijden.
Als ik eenmaal op de snelweg ben is er niks aan de hand.
Wat kan dit zijn? En weet iemand hier misschien hoe in dit kan oplossen. Het is nogal vervelend hoe vaak die afslaat en het ontneemt mij het plezier en gemak van het hebben van een auto.
(Ik gebruik hem voornamelijk als mini camper.)

wvschmitz

Geplaatst door wvschmitz , lid sinds 1 week geleden

3 Reacties

memos PRO, 1 week geleden

Is je temperatuursensor wel in orde? En je kan je gasklephuis misschien schoonmaken. En luisteren of er valse lucht is, vacuumslangetje oid

wvschmitz, 1 week geleden

Hoi Memos, dank voor je bericht. Mijn temperatuur meter wat in het dashboard zit werkt ook niet en dit heb ik ook bij de garage aangegeven maar dit was versleten en konden ze niet maken. En ik zal eens kijken of ik gasklephuis kan schoonmaken Ik heb niet heel veel verstand van autos maar zou ik dit zelf kunnen schoonmaken en het temperatuur metertje kunnen maken? Of is er hier iemand die er naar wil kijken tegen een kleine vergoeding? Vind het zonde om mn auto weg te moeten doen vanwege misschien iets kleins als dit. En hij rijdt verder nog prima ook al is ie best aan de oude kant.

memos PRO, 1 week geleden

Is iets wat elke garage wel kan doen zonder dikke rekening hoor. Gewoon even vragen bij jou in de buurt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Scudo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.