Fiat Scudo 2009: Verstuiver / turbo

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 9HU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

Heey ik heb een vraag mijn bus daar hebben ze de brandplaatjes vervangen van de verstuivers want er was een kleine lekkage.

Nu naar het vervangen van de brandplaatjes gaat mijn bus niet meer harder als 90

Heb de anwb gebeld die heeft diagnose gedaan en kwam er een foutcode van de EGR daarbij ben ik naar de garage gegaan en hebben na de EGR klep uitgeschakeld probleem blijft zocht herhalen.

Nu heb diagnose laten stellen en zeggen dat de turbo geen druk opbouwt terwijl er sinds april een nieuwe gereviseerde turbo op zit.

Wie weet waar ik het probleem kan zoeken of wat het is ben inmiddels al meer als €900 euro kwijt bedankt alvast

Roy1997

Geplaatst door Roy1997 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Scudo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

memos (10) PRO, 1 jaar geleden

Is natuurlijk lastig om op basis van dit een oplossing te geven. Als er voor het vervangen van de brandplaatjes nog wel genoeg power was, dan is er tijdens de reparatie misschien iets gebeurd, bv een stekker niet goed vastgezet of een vacuumslangetke niet goed gemonteerd.

Allereerst uitlezen en een foutcode noteren. Maar de garage kan ook in de parameters (data) kijken wat er gebeurd. Als de turbo niet wordt aangestuurd met je toch eerst de dingen checken die wellicht met de reparatie van de brandplaatjes te maken kunnen hebben.

    Heey bedankt voor u antwoord ze hebben gister aan een apparaat gehad waarom de computer binnen 0 stond bij turbo druk kan het te maken hebben met de reparatie want die zegd kan niet - Roy1997 (0), 1 jaar geleden
    En de turbo kapot is toch raar naar 9 maanden al terwijl er voor de reparatie niks aan de hand was - Roy1997 (0), 1 jaar geleden

jokertje (60) PRO, 1 jaar geleden

Neem aan dat je werkplaats garantie hebt?
Lijkt me eerder dat je motor in de noodloop staat ...

Fouten wissen en met parameters gaan rijden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Scudo of stel zelf een nieuwe vraag.