Fiat Seicento 2000: versnellingsbak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 176B2.000, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 40

goedendag.heb een vraag waar ik niet uitkomt.heb koppelijng vervangen ,nu zit ik met 1probleem de schakelkabel bovenop de bak met dat vierkantje in de hevel.is van stand veranderd?met demonteren heb ik schroef los gemaakt en hevel eraf gehaald(i,p,v het elleboogje ),maar als ik hem nu monteer,dan heb ik geen vrijeslag in mijn versnellingspook.dus veel te strak?hoe krijg ik die weer in juiste positie,heb niets met het verstelle van de kabel te maken want daar ben ik niet aan geweest .wie weet raad .dankje.

rico47

Geplaatst door rico47 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 3 jaar geleden

De kabel wil wel bewegen als je hem los hebt ?
Hevel zit in de juiste stand ?
Met de kabel los wil de hevel wel bewegen , moet met de hand willen ?

kaleido 1 (1355) PRO, 3 jaar geleden

En ben je al verder gekomen ?

check

Beste antwoord, geplaatst door rico47 (0), 3 jaar geleden

sorry voor late reactie .heb handmatig zonder kabel alle versnellingen geprobeerd en teglijk aan as gedraaid toen schoot hij terug

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.