Fiat Punto: verwarmingsradiator

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,2 8klepper

Van deze wagen lekt de verwarming lichtjes koelvloeistof met soms aangeslagen ruiten tot gevolg,kan deze radiator vervangen worden via het motorkompartiment of moet het instrumenten paneel er voor uitgebouwd worden?Zijn er mensen die soms uitleg of een afbeelding hebben van wat er moet uitgebouwd worden?????????????????

Roger10

Geplaatst door Roger10 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eddyarc (0), 14 jaar geleden

die radiator zit in de kachel dus vervangen via intereur

Roger10 (0), 14 jaar geleden

[quote=Roger10]Van deze wagen lekt de verwarming lichtjes koelvloeistof met soms aangeslagen ruiten tot gevolg,kan deze radiator vervangen worden via het motorkompartiment of moet het instrumenten paneel er voor uitgebouwd worden?Zijn er mensen die soms uitleg of een afbeelding hebben van wat er moet uitgebouwd worden?????????????????[/quote]
?????????????????????????????????????

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

roger, was het antwoord van eddy vansant niet goed?

Roger10 (0), 14 jaar geleden

[quote=Hans4040]roger, was het antwoord van eddy vansant niet goed?[/quote]
Of dit antwoord goed of fout is weet ik niet ,maar het had gekunnen dat er misschien iemand een iets uitgebreidere uitleg had en hier bedoel ik niks fout mee,waarom moeilijk als gemakkelijk ook kan,niet soms?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.