Fiat Punto: Fan van de radiator werkt niet meer.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

hallo,

Mijn dochter heeft een Fiat Punto 1.2 gekocht (particulier) met nieuwe apk maar helaas na een week begon de radiator te lekken ( schaar ik onder de noemer gebruikersschade)
Heb een nieuwe erin gezet maar de fan sloeg niet meer aan. Men zei dat of een zekering kapot kon zijn of de thermostaat. Zekering was niet kapot dus heb ik een nieuwe thermostaat erin gezet maar de fan laat het nog steeds afweten en de themperatuur loopt nog steeds op, weet iemand waar dit aan kan liggen? Heb overigens hier gelezen dat de themperatuur op de motor wordt gemeten en niet op de radiator. Was dus misschien overbodig om een nieuwe erin te zetten maar goed dan weet ik zeker dat het daar niet aan ligt. Zit er ook aan te denken om de auto goed na te laten kijken omdat deze nogal schud op de autoweg,dus bij hogere snelheid. Weet iemand waar ik de auto kan laten nakijken waar dit goed en eerlijk gebeurd?

alvast hartelijk dank voor reacties

Jac.

Fiat Punto

Geplaatst door Fiat Punto (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Of de dealer. Die kan ook het systeem uitlezen en signalen van sensoren zien.

Siem Bijman (165) PRO, 14 jaar geleden

Of een Universele reparatie bedrijf, kunnen met een 98-er Fiat vast wel overweg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.