Fiat Punto: Wieldoppen Fiat Punto 1994

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,3

Hallo,

De wieldoppen van mijn fiat punto (1994) zijn versleten/beschadigd. Ik heb bij een auto-onderdelen-shop een viertal nieuwe gekocht. Deze paste niet omdat de velg als het ware te bol is en de wieldoppen niet "vastklikken" kunnen worden.

Ik ben daarom bij de plaatselijke fiat-dealer gegaan met de vraag of hun wieldoppen hebben liggen dan wel kunnen bestellen. Ik werd niet echt vriendelijk beantwoord en de bereidheid om mij te helpen was zeer laag. Hier had ik dus niks aan.

Nu zit ik nog steeds met de volgende vraag:
- Er zijn nog wieldoppen te verkrijgen voor mijn punto (14"), moet ik mij beperken tot de wieldoppen zoals die destijds leverbaar waren, of kan ik ook gebruik maken van wieldoppen van jongere modellen (bijvoorbeeld de nieuwe punto)??
- Zijn er niet officiele wieldoppen beschikbaar die wel passen op de bolle velg?

Alvast bedankt!
Groeten,
Sander

flipflapper

Geplaatst door flipflapper (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

volgens mij moet hier het gros van de universele doppen wel op passen, zie der tenminste genoeg rijden met dit soort low budget doppen..

misschien heb je net het verkeerde model te pakken? wellicht heeft jouw auto shop ook andere moddelen liggen en kun je ff proberen..
en anders ff op de sloop winkelen..voor een setje originele exemplaren.

renevw9600 (0), 16 jaar geleden

of kijk even op www.wieldop.com of klik op de advertentie onderaan deze site daar hebben ze wieldoppen identiek aan origineel echter in een witte doos

wieldoppen van Fiat zet je vast met de wielbouten, waarschijnlijk dat daarom de universele met een klemring niet vast blijven zitten

flipflapper (0), 16 jaar geleden

Ik moet ze inderdaad de wielbouten vastzetten. Maar, zouden de nieuwere modellen (zoals op wieldop.com) passen op een fiat punto uit 1994?

renevw9600 (0), 16 jaar geleden

dat zou je eventueel bij de dealer moeten navragen

thei11316 (0), 16 jaar geleden

Op Marktplaats.nl ga je naar auto's diversen> onderdelen Fiat> Punto, daar vind je meerdere sets wieldoppen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.