Fiat 500: Wilt niet Starten.

Fiat 500 wil niet starten volgens de ANWB was het de startmotor, de startmotor laten reviseren door een erkent bedrijf de startmotor er weer op laten zetten maar nog wil die niet starten wie heeft hier ervaring mee en weet wat exact wat het wel is ?

rhemon

Geplaatst door rhemon (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat 500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

skilcom (0), 5 jaar geleden

Iets meer gegevens graag, zoals bouwjaar en motortype. Draait de motor rond en wil niet aanslaan, of doet ie gewoon niets. Als u de sleutel omdraait, gaan dan de dashboard lampjes normaal aan, en gaan ze allemaal uit als je start, Is de batterij gecontroleerd, is de auto al uitgelezen, en zo ja, zijn er foutcodes... Dat zouden we toch moeten weten eer we een voorzichtige diagnose kunnen stellen....

rhemon (0), 5 jaar geleden

Als ik de sleutel omdraait gebeurt er gewoon niets, er is nog niet zolang geleden een nieuwe accu geplaats de auto is nog niet uitgelezen mij gaat het erom is er iemand die dit herkent en kan zeggen dat heb ik ook gehad en dat was het probleem.

skilcom (0), 5 jaar geleden

Wel even het bouwjaar, en type van motor opgeven, dat is belangrijk.... Als u het contact opzet, gaan dan de dashboardlampjes aan, en als u doorstart doven ze dan allemaal. Of als u het contact opzet brand er niets... Laten we hier eens mee beginnen....

rhemon (0), 5 jaar geleden

Ik ben op zoek naar iemand die het zelfde probleem heeft gehad er brand niets als ik de contact aanzet bouwjaar is 2009 en type motor inhoud 1242 mij gaat het puur om iemand die kan vertellen wat het is ik ben niet op zoek naar iemand die een voorzichtige diagnose wilt stellen.

skilcom (0), 5 jaar geleden

Ik denk niet dat u iemand gaat vinden die "hetzelfde aan de hand" had... of zomaar "kan vertellen wat het het is"... zulke problemen zijn niet "zwart" of "wit", zoiets kan werkelijk van alles zijn.... De bedoeling van deze site is een diagnose te stellen, en die is altijd "voorzichtig" daar wij de auto niet voor onze neus hebben staan, nietwaar? Verder proberen wij hier u zo goed als mogelijk te helpen.... Nu, het feit dat er al geen lichtjes gaan branden als u het contact opzet, wijst er al op dat er geen spanning aanwezig is, dus daar moet u beginnen zoeken...al is de batterij nieuw, toch de spanning van de batterij eens (laten) meten, het zou niet de eerste keer zijn dat een nieuwe batterij defect is.. Zit er voldoende spanning op de batterij, dan de verbindingen en de massakabels eens checken, ook hier valt wel eens voor dat een loszittende kabel, of vuile contacten voor dit soort van problemen zorgen. Voor dat de startmotor gereviseerd werd, deed zich exact hetzelfde probleem voor, of gingen de lichtjes op het dashboard wel aan als u het contact opzette. Dit is belangrijk, daar de verbindingen met de startmotor bij dit motortype correct moeten zijn, daar kan namelijk ook het probleem schuilen....

kaleido 1 (990) PRO, 5 jaar geleden

Begin met te controleren of er 12.6Volt spanning aanwezig is in je accu.
Is dit in orde , massa en plus verbindingen controleren op accu en chassis.
Zekeringen controleren .
Contactslot uitstoting meten.
Voor de rest is er geen pasklare oplossing !!!

harry4203 (315) PRO, 5 jaar geleden

misschien iemand op de kermis met een glazen bol. de tijd van dat heb ik ook gehad en dit is de oorzaak is echt voorbij. per geval een diagnose stellen en de oorzaak opsporen is de enige juiste methode helaas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat 500 of stel zelf een nieuwe vraag.