Ford USA Explorer : start niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4liter

we hebben een probleem met het starten.
Er zit een andere bezinepomp op deze werkt ook goed en krijgt voor bezine.
Revisie van startmotor net gebeurd heeft 2 dagen gereden wel problemen bij het starten ging moeilijk aan.
Nu draait weer de startmotor niet in het rond bij het starten. wie kan ons helpen.
alvast bedankt

sindja

Geplaatst door sindja (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Explorer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

wel een accu er in met voldoende capaciteit? Startmotor gereviceerd, of een andere erin?
Auto ging moeilijk aan... Moest je lang doorstarten? of draait de startmotor langzaam rond?
Als de auto al aanslaat, loopt ie dan wel mooi rond?
Om je verder te kunnen helpen heb ik dus wat meer gegevens nodig....

gr

Peco Power

sindja (0), 12 jaar geleden

de accu geeft 12,5 volt aan. De startmotor is gereviceerd. je moest bij het starten 2 dagen ff doordrukken voor hij aanging en hij gaf het gevoel geen stroom genoeg tekrijgen. Als de ford dan liep liep hij gewoon net als voorheen, nu wil hij dus helemaal niet gaan lopen en bij het starten geeft hij soms alleen een klik geluid op de soleniod aan de bestuurderskant en de startmotor gaat helemaal niet rond.

Gr: sindja

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Zit de startmotor er wel helemaal goed vast op geschroefd, de usa fords hebben er nog wel eens last van dat de startmotor niet helemaal goed aangeschroefd is. ook de accupolen goed schoonmaken en de massaaansluitingen goed schoonmaken /controleren. toch ook ff de accu laten testen, wat geeft ie bijv aan tijdens het starten, zakt ie dan onder de 12 volt?

gr

Peco Power

sindja (0), 12 jaar geleden

ff een verslagje wat we nu tegen zijn gekomen.
De starter soleniod was niet meer in orde na het vervangen van de soleniod nog steeds niet de startmotor in het rond, Startmotor er onder weggedraaid weer deed helemaal niks. Terug na revesiebedrijf de startmotor helemaal stuk ( Vorige week net gereviceerd) heeft continu onder stroom gestaan bleek als we de auto starten het bleef hangen dus moet er een nieuwe contactslot in. Nu dus opzoek naar een contactslot.

Gr: Sindja

sindja (0), 12 jaar geleden

we hebben nu onze 3de startmotor er onder elke keer doet hij het een paar dagen en dan is de startmotor weer stuk hoe kan dit?
Er is een nieuwe soleniod op gekomen die zit bij ons aan de zijkant van de bumper bestuurderskant,we hebben de startmotor getetst bij het starten via de dunne rooie kabeltje of hij steeds onder stroom bleef staan dit is niet het geval bij het starten krijgt hij inpuls. Hij start ook steeds mooi als erweer een andere startmotor op zit en zo kom je bij de auto doet hij alleen nog tik en is de startmotor weer stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Explorer of stel zelf een nieuwe vraag.