Ford Focus: 1.6 tdci uitlaatgas

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 tdci

Hallo het volgende:

heb een focus waarvan de brandplaatjes lekte van de verstuivers.
de boel gereinigd en nieuwe afdichtingen gemonteerd . echter wil de motor niet aan springen : op welke manier kan ik de zaak ontluchten en heb er een nieuwe accu in gezet is dit nog van invloed voor eventuele software toepassingen?

jokertje

Geplaatst door jokertje (75) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 10 jaar geleden

Krijg je wel dieselolie bij de injectors? Anders eens de boel goed ontluchten, dat kan een lastig iets zijn bij deze motoren zonder juist gereedschap. Eerst zorgen dat het filter goed vol zit, dan met een zuigapparaatje(er zijn speciale pompen voor of een simpele remontluchter) goed de brandstof aanzuigen via de retour die uit het filter komt.

jokertje (75) PRO, 10 jaar geleden

Dus aanzuigen via de retourleiding die boven op het filterhuis zit? Heb zo,n elektrische brandstofpomje voor carburateurs met lage druk moet toch lukken lijkt me! Laat het so snel mogelijk weten!

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 10 jaar geleden

Het kan op de retourleiding die vanaf de motor naar het filter gaat, maar ik pak meestal de retour die vanaf het filter richting de tank gaat. Dan heb je echt alles gehad.

jokertje (75) PRO, 10 jaar geleden

hoi Jarno,

precies gedaan zoals je zei ,de retour losgenomen bij de distributie deksel de groen een hand pompje ertussen het duurde ff maar het lukte wel, 1 verstuiver leiding losgenomen ff starten en toen liep de motor weer mooi rond!

bedankt voor je hulp... met vr gr Willem

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 10 jaar geleden

Opgelost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.