Ford FOCUS: aan drijf ass hoor baar

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: FYDA, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

ik heb zins kort de wielager vervangen
achter. ik dacht ga zelf is op onderzoek uit. en ga kijken bij alle wielen als ik ze niet kan bewegen. als ik de voor kant op krik en dan de wiel rond wil drijen. dan hoor ik een tikent geluid van de aan drijf ass. voor ook doen ze het aan 2 kanten.
voor. dus niet als ik de wiel blijf drijen. maar als ik de wiel een stukje naar links doe en weer naar rechts. onder het rijden hoor ik niks ook niet met op trekken. vroeg me af als dit goed was.
ook wat me op viel was dat het geluid in de midden van de aan drijf ass weg kwam. na mijn iede maar kan het ook mis hebben. ik heb video op youtube gekeken en daar stond bij kapote aan drijf ass met de zelfde geluid maar dat leek mij niet kunnen juli hier wat mee.

auto voor op de krik

wil band voor rond drijen naar liks en daar weer naar rechts en hoor tikent geluid

ik pak aandrijf ass vast en zit speeling
op de 2 aan drijf ass stangen achter het wiel waar de homo koneet aan vast zit

David Schutte (1)

Geplaatst door David Schutte (1) (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 6 jaar geleden

Is inderdaad een begin van slijtage , maar zolang je niets hoort met het rijden en er geen vreemde trillingen ontstaan bij het optrekken , lekker laten zitten , kan als zodanig geen kwaad.

Heino4267 (200), 6 jaar geleden

Na 18 jaar "ervaring" is dat een mooi resultaat.
Lekker mee verder rijden en blij zijn dat het nog heel is.

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

oke bedankt juli voor de info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.