Ford Fiesta: Achteruitrijlichten werken niet (Ford Fiesta S 2006)

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 66 KW 90 pk

Dag allemaal !!


Ik heb 2 weken geleden mijn eerste auto gekocht ( Ford Fiesta Sport model 2006) maar toen ik s'avonds thuis kwam en de oprit wou inrijden merkte ik dat ik geen steek zag en blijkbaar werkten de achteruitrijlichten niet.. Nu, deze heb ik gisteren nagekeken en de lampjes zelf zijn niet kapot, de zekering ook niet dus nu is mijn vraag wat zou er dan aan de hand kunnen zijn en wat kan ik er zelf aan doen? Mijn vader zei al van naar een Ford-garage te gaan maar dan ben ik volgens hem 200-300 euro kwijt... En ik zou het het liefst zelf goedkoop op willen lossen uiteraard ! ^^ (student overhere hehe :P)

groetjes !!

D. Housen

Geplaatst door D. Housen (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voyager (0), 9 jaar geleden

Dan is een optie meten. bij de lamp zelf meten of er 12V aankomt als je achteruit inschakelt. Dan weet je meer.Een optie is ook sensor op de bak.

D. Housen (0), 9 jaar geleden

Aha okee, even een voltmetertje gaan halen dan ;) & waar bevind zich deze sensor dan? moet ik hem opkrikken of is het echt gewoon onder de versnellingspook te behandelen? En hoe wiet het er ongeveer uit?

mvg !!!

voyager (0), 9 jaar geleden

sensor is met een of twee draadjes. Op de bak evt aan de voorkant. Eerst meten of je spanning krijgt bij de lamp, dan verder naar de bak toe.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.