Ford Fiesta: Nieuw uitlaatsysteem onder een Ford Fiesta S uit 2006 (Ja of nee

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 66 KW 90 pk

Dag allemaal ^^

Heb een vraagje over mijn (pas aangekochte) wagen, hij heeft 90 pk en heeft een 1.6 TDCi motor met een standaard uitlaatsysteem.
Nu, ik heb er gisteren eens onder gelegen en nu heb ik gezien dat er op de uitlaat roest zit (op verschillende plaatsen) en de laatste pot (vlak achter het uitlaateindstuk) bevat zelfs een gat in de eerste laag van 5 op 3 cm. Heb er nog geen problemen mee gehad, is ook netjes gekeurd geweest 2 weken geleden maar ik zou willen weten of er misschien problemen zitten aan te komen en dan ben ik liever voorbereid. ;)

Mijn vraag is nu eigenlijk of ik een volledig nieuw uitlaatsysteem zou laten plaatsen (indien nodig; zie vaststellingen hierboven vermeld) van Milltek bijvoorbeeld, of het gewoon bij de standaard uitlaat zou houden en die gewoon vervangen.

Ben 21 jaar en wil gewoon een mooi geluidje onder de wagen ;) maar als met deze uitlaat niets mis zou zijn de komende tijd dan zou het maar een zotte kost zijn voorlopig denk ik.

+

Is zo'n milltek uitlaat wel eigenlijk hoorbaar onder mijn Fiesta S ? Ik bedoel, moet ik echt op 3000-4000 toeren rijden om er iets aan te hebben of is het Nice all the way around van 0-4000 ? :))

Reacties please !! :)))

D. Housen

Geplaatst door D. Housen (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 9 jaar geleden

Ik denk dat je gauw klaar bent met Milltek. Ze hebben geen uitlaat voor deze motor in de Fiesta.

D. Housen (0), 9 jaar geleden

Serieus?? Dus het maakt echt verschil uit of ik nu een Zetec-motor of een DuraTorq-motor heb??

D. Housen (0), 9 jaar geleden

http://www.pumaspeed.co.uk/product-Millt...

was aan het kijken om deze erop te zetten anders :(

oldford (0) PRO, 9 jaar geleden

Tja, Milltek zelf geeft alleen benzine motoren aan op de website.
Dus of het op een diesel past is voor rekening van Pumaspeed.

D. Housen (0), 9 jaar geleden

Heb ze net een PBtje gestuurd, maar ik zou wel eens willen weten of dit nuttig is op een diesel dan. ref.: Is zo'n milltek uitlaat wel eigenlijk hoorbaar onder mijn Fiesta S ? Ik bedoel, moet ik echt op 3000-4000 toeren rijden om er iets aan te hebben of is het Nice all the way around van 0-4000 ? :))

D. Housen (0), 9 jaar geleden

Heb ze net een PBtje gestuurd, maar ik zou wel eens willen weten of dit nuttig is op een diesel dan. ref.: Is zo'n milltek uitlaat wel eigenlijk hoorbaar onder mijn Fiesta S ? Ik bedoel, moet ik echt op 3000-4000 toeren rijden om er iets aan te hebben of is het Nice all the way around van 1000-4000 ? :))

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.