Ford Mondeo: afstandsbediening Centr. deurvergr programmeren

Bouwjaar: 1997

Hallo,
sinds enige tijd werkt de afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling niet meer. Ik heb de batterijtjes vervangen.
Het lampje op de afstandbediening(welke om de sleutel heen zit) brandt wel. Volgens het Ford boekje moesten de batterijen binnen 15 seconden vervangen zijn anders moet de sleutel bij de Ford dealer een nieuw "leerprogramma" worden geprogrammeerd.Ik denk dat ik er langer dan 15 seconden over gedaan heb. Kan ik nu zelf de afstandsbediening resetten of opnieuw programmeren ?
Mvrgr,

Johan

Knol

Geplaatst door Knol (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Kerim Mejdoub (0), 19 jaar geleden

dan moet je de sleutel in het contact 4x van stan 1xnaar stand 2 draaien en in stand 2 houden(het pats lampje in het klokje brandt dan). Nu heb je 30 seconden om een afstandsbediening in te leren door op een knopje te drukken. Als hij de afstandsbediening inleert gaat hij vanzelf op slot en weer open. Zet dan het contact uit en hij moet weer werken.(dit is moet van toepassing als het 1 is met infra rood, deze hebben sensoren op de deurhendels)

Knol (0), 19 jaar geleden

Hallo Kerim,
bedankt voor je antwoord. Ik heb het geprobeerd maar het werkt niet. Ik ben naar een Ford dealer geweest en die deed precies hetzelfde maar ook dat werkte niet.Volgens de dealer moet de afstandsbedienning vervangen worden (dure grap dus)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.