Ford Mondeo: Zekeringkastje

Bouwjaar: 1996

Ik heb een paar weken geleden een Ford Mondeo uit 1996 (SW) gekocht. Volgens de genruiksaanwijzing zijn er twee zekeringskastje, een in het motorcompartiment (deze heb ik gevonden) en een kastje onder het instrumentenpaneel, deze kan ik echter niet vinden, zal wel iets simpels zijn maar ik kan hem echt niet vinden, weet iemand hier de oplossing?

Theo11348

Geplaatst door Theo11348 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Michielrc7825 (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi theo,
zo uit mijn hoof zeg ik links onderin zit een klepje, kan je weghalen, en dan heb je het overzicht op de steekzekeringen.
Verder kan je de zekeringdoos compleet verwijderen door van onderaf te kijken bij je pedalen omhoog en daar zit een clip aan een doos die je kan omklappen. Als je die losmaakt/haakt scharniert de zekeringdoos naar beneden.
groeten michiel

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

nee,

als je naast de a-stijl voelt,onder het dashbord,voel je de witte zekeringskast...rechts naast de kast zit een knopje waar je aan kan trekken,en dan schaniert de zekeringkast naar beneden.

succes

niels

Theo11348 (0), 19 jaar geleden

Ik heb het kastje gevonden, bedankt voor jullie reacties!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.