Ford Transit: Airco werkt alleen als je het relais met de hand bediend

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 100pk

Ik heb de airco laten bijvullen, hij werkt nu alleen wanneer je het relais onder de motorkap met de hand bediend. Ik heb het relais ook verwisseld met het relais van het grote licht. Licht blijft het doen en de airco niet. Waarschijnlijk relais goed. Ik heb de auto nog maar net dus ik weet niet wat de airco hiervoor deed. Hij deed het niet en heb hem dus laten vullen. Kan iemand mij helpen.

Jwo

Geplaatst door Jwo (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 10 jaar geleden

Vullen is het makkelijkst , is er ook lek gezocht , proefgedraaid , drukken gemeten ?
Oorzaak gezocht waarom hij het nog niet doet , uigelezen indien mogelijk , zekeringen gecontroleerd , signalen gemeten enz.

Postie (0) PRO, 10 jaar geleden

Controleer de stekkers van de drukschakelaars goed, vooral die bij de pomp. Als er op pen 41 van de computer geen spanning komt schakelt de computer de airco niet in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.