Ford Ka 2010: Android Radio

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 169A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Beste lezer,

Hopelijk kunt u mij helpen met mijn probleem.

Ik heb de radio naar behoren aangesloten, dit op de manier zodat ik geen canbus converter (voor zover ik weet alleen voor stroom van de radio zelf?) Hoef te gebruiken. Daarin tegen heb ik zelf een kabel gelegd naar de zekering die uitgaat als de sleutel van het contact af is. Dit natuurlijk zodat de Android radio niet blijft aanstaan.

Nu luid mijn probleem als volgt. Het geluid werkt niet. Ik heb na eigen mening de speakers juist aangesloten (heb mij gewoon aan het connector schema van op de radio gehouden). Maar alsnog komt er geen audio uit, ik heb deze android radio zelf al getest op andere speakers. Hierop werkt de audio gewoon.
Heeft een van jullie enig idee hoe de audio van een Ford ka MK2 is aangelegd. Ik heb een vermoeden dat deze ergens in de auto verbonden is met een amp aangezien er een subwoofer onder de bijrijdersstoel zit. Dit is stock, niet aftermarket. Deze werd bij de first edition couture Ford ka geleverd.

Zonder geluid is een aftermarket radio nogal nutteloos, dus mijn vraag is natuurlijk ; is hier al ooit iemand tegenaan gelopen en wat is hiervan de oplossing. Of heeft iemand een tekening van audio aansluitingen binnen de Ford ka.

Alvast bedankt voor de hulp.

(excuses voor een van de foto's deze is niet van toepassing maar kan ik niet meer verwijderen)

kris6799

Geplaatst door kris6799 , lid sinds 2 maanden geleden

1 Reactie

Moderator Problemcar PRO, 2 maanden geleden

Om een foto te verwijderen klik je op de knop "Bewerken".
Onder de foto staat [verwijderen]
klik daar op en de foto is weg.
lukt het niet dan zeg je maar welke foto het is, dan doen wij het voor je.

Moderator Problemcar

    Ik krijg een error als ik de foto probeer te verwijderen, zowel op mijn telefoon als op mijn laptop. Dus als u deze zou kunnen verwijderen zal ik dat waarderen. Het gaat hier over de 2de foto. Dus de productbeschrijving. - kris6799, 2 maanden geleden
    Ik krijg ook dezelfde melding. Onze programmeur gaat er naar kijken. Ik laat het weten als het opgelost is. - Moderator Problemcar PRO, 2 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.