Ford Ka 2010: Radio Audio

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 169A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

I have been trying to implement an android tablet into the Ford Ka. We have gotten the tablet to turn on, but we still have a few cables over which we don't know the use case of. Seeing as we have still got three unused cables which we don't know the use case of.

In the picture provided with this thread, you can see the three cables which we don't know the use case of.
Being that the sound doesn't work as it is, I am hoping that these cables might fix this problem.

kris6799

Geplaatst door kris6799 , lid sinds 2 maanden geleden

2 Reacties

Moderator Problemcar PRO, 2 maanden geleden

Door Google vertaald en door moderator geplaatst

Ik heb geprobeerd een Android-tablet in de Ford Ka te implementeren. We hebben de tablet aangezet, maar we hebben nog een paar kabels waarvan we het gebruik niet weten. Aangezien we nog drie ongebruikte kabels hebben waarvan we het gebruik niet weten.

Op de afbeelding die bij deze thread is geleverd, kunt u de drie kabels zien waarvan we het gebruik niet kennen.
Omdat het geluid niet werkt zoals het is, hoop ik dat deze kabels dit probleem kunnen oplossen.

Heino4267, 2 maanden geleden

Er zijn drie aansluitingen voorzien van een blauwe pijl:
- de middelste van de drie is voor aansluiting van een schakelaar voor een externe audiobron
- de bovenste en onderste pijl zijn de ingangen voor audio in L en R voor de aux-ingang.
Helaas vermeldt u niet of de originele radio/versterker nog in gebruik is of dat u deze vervangt door de tablet.

Als de tablet de originele radio/versterker vervangt:

Als u zonder gebruik van de blauwgemarkeerde aansluitingen geen geluid krijgt uit de luidsprekers heeft u een fout gemaakt: waarschijnlijk stuurt u de luidsprekers in de auto aan vanuit de koptelefoonuitgang van de tablet: die uitgang is daarvoor niet geschikt, daar hoort een versterker tussen te worden geschakeld.

Als u de tablet via de blauw gemarkeerde aansluitingen aansluit op de originele radio/versterker, gebruikt u de bovenste en onderste aansluiting voor een verloopsnoer vanuit de koptelefoon uitgang van de versterker. In de radio/versterker moet u dan de Aux-ingang activeren en het volume van de koptelefoonuitgang van de tablet eenmalig zo afstellen dat de Aux-bron even luid is als de overige bronnen.
De middelste blauw gemarkeerde uitgang kunt u gewoon negeren.

    Excuses voor de onduidelijkheid, het is een Android radio met een scherm. Niet een directe android tablet. Deze is daarom ook aangesloten met de Android tablet connector. Aangezien de Ford ka een ISO aansluiting gebruikt voor hun radio's heb ik een ISO naar Android tablet converter kabel gebruikt. Daaruit blijkt dat het geluid het niet doet, daarna ben ik gaan kijken naar de overigen kabel van de Ford radio. Dit was de connector waar ik het in mijn initiële vraag over had. Na een nader onderzoek zijn wij erachter gekomen dat deze aux connector het geluid van de USB aansluiting voorziet. Dus dit verklaard niet waarom mijn android radio geen geluid heeft. Verder had ik nog een paar vragen, deze Ford ka is voorzien van een subwoofer onder de bijrijdersstoel. (Geen aftermarket systeem) maar je zou zeggen dat hier een aparte aansluiting voor zal zijn. Maar uit de grafiek op de Ford ka radio valt deze niet te herkennen. Heeft u toevallig enig idee of hier iets bekend over is? - kris6799, 2 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.