Ford Focus 2000: Auto slaat af na start

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: FXDA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Misschien kan iemand mij verder helpen, ik heb een probleem met mijn focus 1.4 benzine uit 2001. Als ik mijn auto start slaat wel aan maar na zo 20 seconden valt uit alsof dat ie geen brandstof krijgt. Brandstofpomp reeds vervangen en sensor van brandstof smoorklep want deze waren stuk. Maar helaas geen vooruitgang geboekt en de auto blijft hetzelfde probleem vertonen.

Groetjes John

Bullterriers1974

Geplaatst door Bullterriers1974 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Blijft de motor wel lopen na een aantal maal starten?
Zo nee, al eens brandstofdruk gemeten?
Al eens een 4-gas test gedaan bij de koude start?
Al eens de temperatuur sensoren gecontroleerd bij koude motor?

Wat is een "brandstof smoorklep"? Is dat de gasklep?

Bullterriers1974 (0), 3 jaar geleden

Hallo dan, bedankt voor uw reactie.

Na meerdere keren starten blijft de auto ook niet lopen. En is net als of de brandstof alleen maar voor de start er is . Alsof het toevoer stopt. Smoorklep is gelijk aan gasklepsensor. Deze week wordt brandstofdruk gecontroleerd en 4-gas test loopt de auto niet lang genoeg voor. Het is echt 10 tellen dat ie pruttelt en afslaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.