Ford Mondeo: automaat

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDCI

Na 3 maanden een Mondeo automaat te hebben gehad(dit ondertussen 2 jaar geleden)terug gegaan naar een BMW 5 serie.Ik was toen helemaal niet tevreden over de automaat van de Mondeo.De bak schakelde op wanneer ik dit niet wilde.Dus bij het oprijden van een helling schakelde de bak op waarna hij er 2 terug moest omdat het niet ging.Bij de BMW blijft deze in een versnelling staan en schakelt pas op als je over de bult bent.Zijn er in de tijd meer problemen geweest met deze bakken(software oid)?Dit omdat ik eigenlijk wel terug wil naar een Mondeo wagon met automaat.Ook reed de auto schokkerig.Dit heeft mij toen doen besluiten eens een Ford nooit weer een Ford met deze automaatbak.Daar kwam toen ook nog het roestprobleem bij onderaan de deuren.(Ford zou toen terug bellen maar we zijn 2 jaar verder je begrijpt het wel:moet nog steeds gebeuren).Iemand?

lukas jansen

Geplaatst door lukas jansen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

lukas jansen (0), 13 jaar geleden

Helemaal niemand die me gerust kan stellen waarna ik toch over kan gaan stappen naar weer een Mondeo?

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

er zijn geen problemen die je aan alle mondeo automaat kan toekennen. maar koop je een diesel automaat met 200.000km dan krijg je op een gegeven moment mankamenten die door slijtage komen, afhankelijk van de rijstijl van de vorige eigenaar(s) kan dat eerder of later zijn. gebruikt met trekhaak? ook van invloed.

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.