Ford Galaxy 2005: Centrale deur vergrendeling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 103

Beste mensen
M,n auto liet van de een op andere dag niet meer het rode ledje in de deur post zien dat de auto op slot stond.Met de sleutel ab zie ik de lichten knipperen bij het openen maar dan blijft de bestuurders kant gesloten de rest van de deuren gaan wel open.De bestuurders deur moet ik dan apart met de sleutel in het slot openen soms lukt dit ook niet.Tijdens het sluiten van de auto via de sleutel ab hoor je de deuren sluiten maar omdat de rode led niet brand moet ik de deur testen of deze gesloten is waarna het alarm afgaat.De kabelboom is gemeten en in een garage hebben ze iets van elektronica van een sloop auto gehaald en in mijn auto gezet en zou het werken,maar het is precies het zelfde.Is er iemand die weet waar het pulsje vandaan komt om het ledje te laten branden of kan me een beetje in de goede richting helpen aub?
Ik ga het nu maar zelf proberen anders staat hij dagen in die garage en ik heb mn auto erg nodig.Alle hulp is welkom ,alvast bedankt.MJ

panicfornix

Geplaatst door panicfornix , lid sinds 2 jaar geleden

8 Reacties

lange-frans, 2 jaar geleden

cv motortje al na gekeken? die zit op het portier-slot ..

panicfornix, 2 jaar geleden

Hallo
Eindelijk een nieuw slot met motor erin kunnen zetten,maar jammer genoeg precies het zelfe als voor heen.Dus nu zijn er 3 x een slot eenheid met motor in gezet en het probleem blijft.Nu heb ik een schema waar dat ledje op staat ,kan iemand me uitleggen waar dat naar toe gaat aub.

Heino4267, 2 jaar geleden

Je schema is niet te zien.
Om een deel van de inhoud van je bestuurdersdeur incl. bedrading uit te sluiten: zet eens de interieurverlichting uit en probeer eens of dat verschil uitmaakt?

    Dat schema is te zien als u dat kleine blokje onder mijn text aan klikt,en ik zal dat eens proberen wat u zegt.Alvast bedankt laat het zo weten. - panicfornix, 2 jaar geleden

panicfornix, 2 jaar geleden

Jammer genoeg geen verschil te merken,weet je toevallig of er in dit type van dit jaar een centrale vergrendelings module in zit of gaat alles direct naar de comfort module?Ik heb namelijk een oproep voor een module gezet bij de meeste auto sloop bedrijven en niemand die reageerde.

panicfornix, 2 jaar geleden

Weet iemand waar dat spanninkje vandaan komt om het ledje aan te zetten als alles op slot zit,dan kan ik daar vanuit zoeken.Alvast bedankt.

panicfornix, 2 jaar geleden

Volgens horen zeggen zit er 1 moduul achter de zekeringskast bij de bestuurders kant ,ik zie dat je hem naar je toe kan klappen maar dat lukt nog niet ,het beugeltje zit los en aan de zijkant zitten ronde klemmen die zitten ook los .Moeten de draden uit de zekeringskast om hem te demonteren weet iemand dat aub?

panicfornix, 1 jaar geleden

Opgelost draad waar 12 volt op stond naar slotmotor onderbroken,nieuwe draad door connector gedaan en klaar.

louis.verhagen, 9 maanden geleden

Ik heb precies het zelfde probleem, kan je aangeven waar de draad gebroken was?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!