Ford Focus: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8 TDCI

Hallo,


Ik heb sinds een aantal dagen het volgende probleem. De knop om de deuren te openen deed opeens af en toe wel en niet, waarna die is uitgevallen. Nu werkt deze knop helemaal niet meer. De sluitknop en de openknop van de achterbak werkten wel perfect. Nu is de sluitknop ook vaag gaan doen, en werkt deze ook niet meer (althans heel vaak niet meer). Met de achterbak is er niks mis mee.

Weet iemand wat het probleem is? Zijn de batterijen op, of zijn de knopjes stuk, spontaan? Of moet die opnieuw worden ingeleerd, zo ja hoeveel kost zoiets?

lollol

Geplaatst door lollol (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Doktor (0) PRO, 14 jaar geleden

Ga eens langs de dealer, die heeft een losse ontvanger en kunnen ze zo kijken of alle knoppen een goed signaal afgeven, als er 1 of 2 knoppen geen signaal afgeven dan zijn de schakelaartjes wellicht wat vies van binnen maar meestal is het einde afstandsbediening.

Als de batterij niet meer goed zou zijn dan werkt er geen een knop meer.

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.