Ford Focus: Externe voeding werkt niet

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDCI

Ik heb de auto gisteren langs de dealer gebracht om de brandstoffilter schoon te laten zuigen, omdat er metaaldeeltjes inzaten die het vermogen lieten afnemen.
Dat probleem lijkt nu voorbij te zijn, maar sinds de dealer mijn auto heeft verlost van het "probleem" heb ik nu een ander probleem. Heel toevallig na het bezoek aan de dealer.
Mijn externe voeding werkt niet meer, dus als ik mijn tomtom wil laden of een telefoon via de externe voeding, dan werkt dat niet. Ik heb de zekering vervangen maar dat helpt ook niet. Een aantal keren erin en eruit doen helpt ook niet, wat kan ik doen en waar kan dit aan liggen? iemand tips?

zubairahmad

Geplaatst door zubairahmad (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Doktor (0) PRO, 14 jaar geleden

Als er echt metaaldeeltjes in het filter zaten dan zijn er ook andere problemen te verwachten.

Welk bouwjaar is de focus? dit ivm de juiste zekering voor de 12v aansluiting, zekeringskasten van de 2004/2005 zijn soms gewijzigd.

Suc6

zubairahmad (0), 14 jaar geleden

K had het probleem met de metaaldeeltjes ook eerder gehad en toen was de filter vervangen door de dealer. De dealer gaf als oorzaak dit keer, het "goedkoop" tanke by Tango, dat zou troep zijn en zorgen voor de metaaldeeltjes. Probleem is nu voorbij.

Mijn auto is van sept 2006. Het zou goed kunnen dat het aan de zekering ligt want de zekering die erin zat zag er een beetje anders uit dan de zekering die ik erin deed. De metalen deeltjes in de zekering zagen er anders uit.

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Zekering 39, 20 amp.

Die zou je moeten controleren

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.