Ford Focus: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Hi,ik ben in het bezit van een Focus waarmee ik al een poosje aan het klote ben met de centrale deurvergrendeling,andere modules nieuwe afstanbediening.Nou werkt er zelfs niets meer,ook niet met een module uit een andere focus die daar wel werkt.Heb via deze site de tip gekregen dat er nog een zekering achter de zekeringenkast zit onder het stuur,deze los geschroefd maar was geen zekering te zien.Wie weet wat nu te doen? bvd

ikkeikke1

Geplaatst door ikkeikke1 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

golfprobleem (0), 13 jaar geleden

Er is toch een gewone zekering voor in de zekeringenkast.

Ik heb nog nooit achter de zekeringenkast een zekering moeten verwisselen, tenzij ze een relais bedoelen, maar die zitten ook meestal voorop zodat je er bij kan.

Kijk eerst alle normale zekeringen na.

jjbalmszonen (0) PRO, 13 jaar geleden

Even de zoekfunctie over deurvergrendeling pakken, staat zeer veel over geschreven, li portier is de hoofdmodule en regelt alles vr gr

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

De zekering voor de centrale vergrendeling zit echt wel aan de achterkant van de zekerinskast (waarom is mij ook een raadsel) je ziet hem pas zitten nadat je hem hebt losgeschroefd en dan moet je tussen de bedrading door kijken.

Suc6

772 (0), 13 jaar geleden

Hoe heb je de sleutel ingelezen dan?

Zo??

1.

N.B.: Er kunnen maximaal acht afstandsbedieningen (transmitters) voor de sleutelloze toegang worden geprogrammeerd in de centrale elektrobox (CJB). Het programmeren dient voor alle vier de afstandsbedieningen gelijktijdig te gebeuren.

N.B.: Alvorens met programmeren te beginnen, dient te worden gecontroleerd of de accu volledig is geladen en of het anti-diefstalsysteem (indien aanwezig) niet is geactiveerd of ingeschakeld.

N.B.: Zorg ervoor dat de richtingaanwijzers in de stand UIT staan.
Sluit alle portieren en klik de veiligheidsgordels vast om te voorkomen dat er akoestische waarschuwingssignalen tijdens het programmeren hoorbaar zijn.



2.

N.B.: Tijdens het programmeren van de afstandsbediening moet het contactslot precies viermaal in de stand II worden gezet.
Zet het contactslot binnen zes seconden precies viermaal van stand I in stand II en terug.



3.
Zet het contactslot in stand 0.



4.
Er is een waarschuwingssignaal hoorbaar (alleen in auto's van vóór modeljaar 2008) om aan te geven dat de sleutels nu gedurende tien seconden kunnen worden geprogrammeerd.



5.
Houd een van de knoppen op de afstandsbediening ingedrukt tot een geluidssignaal hoorbaar is. Dit signaal geeft aan dat de nieuwe code van de afstandsbediening ontvangen is.



6.
Herhaal stap 5 om meer afstandsbedieningen (transmitters) te programmeren.



7.
Het systeem zal de leermodus uitschakelen zodra de contactsleutel in stand II wordt gezet, wanneer er binnen 10 seconden geen nieuwe afstandsbediening wordt geprogrammeerd of nadat er acht afstandsbedieningen zijn geprogrammeerd.


Succs 772

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.