Ford Ka 2010: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 169A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Sinds een week heb ik een probleem met de centrale deurvergrendeling. Op mijn boordcomputer verschijnt iedere keer tijdens een rit dat mijn kofferbak niet dicht zit. Mijn boordcomputer zit er helemaal naast want hij is zeker op slot. Bij het op slot doen van de auto gaan alle lichten knipperen. Niets wil op slot gaan. Met de sleutel gaat alleen de portier van de berijder op slot. Wat ik wel met de sleutel kan doen is het openen van de kofferbak en het openen van de berijders kant. Passagiers kant blijft altijd open staan. Kan hem echt niet op slot krijgen. Zekering en zijn nog goed. Zou het toch aan de bedrading bij de kofferbak liggen? Ik lees hier veel over. Misschien weten jullie meer hierover. Laat me aub weten, dan kan ik het onderzoeken. Alvast bedankt.

George1504

Geplaatst door George1504 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (945) PRO, 2 jaar geleden

Vragen mag altijd , maar zelf kijken werkt beter , in de rubberen doorvoer tussen klep en auto gaat het vaak fout , draadbreuk of beschadiging.

George1504 (0), 2 jaar geleden

Hallo Kaleido,
Bedankt voor de informatie. Ik ben een leek. Waar zit de rubberen doorvoer ?? Kom ik er makkelijk bij?

kaleido 1 (945) PRO, 2 jaar geleden

Tussen klep en auto , wat de scharnieren zitten , mocht de kennis dermate gering zijn , dan het beste naar de garage.

George1504 (0), 2 jaar geleden

Oké, ga morgen ernaar kijken. Mocht het zo zijn dat de kabel is versleten kan ik dat dan zelf oplossen of moet ik echt naar een garage toe?

kaleido 1 (945) PRO, 2 jaar geleden

Ligt er aan hoe handig je bent en of je gereedschap hebt.

George1504 (0), 2 jaar geleden

Volgens mij zie ik linksboven de omhulsel van de kabels lopen. Met een kabelboom reparatieset kom ik een heel end.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.