Ford Ka 2010: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 169A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Sinds een week heb ik een probleem met de centrale deurvergrendeling. Op mijn boordcomputer verschijnt iedere keer tijdens een rit dat mijn kofferbak niet dicht zit. Mijn boordcomputer zit er helemaal naast want hij is zeker op slot. Bij het op slot doen van de auto gaan alle lichten knipperen. Niets wil op slot gaan. Met de sleutel gaat alleen de portier van de berijder op slot. Wat ik wel met de sleutel kan doen is het openen van de kofferbak en het openen van de berijders kant. Passagiers kant blijft altijd open staan. Kan hem echt niet op slot krijgen. Zekering en zijn nog goed. Zou het toch aan de bedrading bij de kofferbak liggen? Ik lees hier veel over. Misschien weten jullie meer hierover. Laat me aub weten, dan kan ik het onderzoeken. Alvast bedankt.

George1504

Geplaatst door George1504 , lid sinds 5 maanden geleden

6 Reacties

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Vragen mag altijd , maar zelf kijken werkt beter , in de rubberen doorvoer tussen klep en auto gaat het vaak fout , draadbreuk of beschadiging.

George1504, 5 maanden geleden

Hallo Kaleido,
Bedankt voor de informatie. Ik ben een leek. Waar zit de rubberen doorvoer ?? Kom ik er makkelijk bij?

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Tussen klep en auto , wat de scharnieren zitten , mocht de kennis dermate gering zijn , dan het beste naar de garage.

George1504, 5 maanden geleden

Oké, ga morgen ernaar kijken. Mocht het zo zijn dat de kabel is versleten kan ik dat dan zelf oplossen of moet ik echt naar een garage toe?

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Ligt er aan hoe handig je bent en of je gereedschap hebt.

George1504, 5 maanden geleden

Volgens mij zie ik linksboven de omhulsel van de kabels lopen. Met een kabelboom reparatieset kom ik een heel end.

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.