Ford Focus: centraledeurvergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8

Ik heb een probeleem met mijn centraledeurvergrendeling hij gaat zelf open als ik hem opslot doet met de sleutel of afstandb van de alarm. Wie kan mij meer hier over vertelen, wat er aan de hand kan zijn, Als ik het goed heb is het begonnen met een storing in mijn kenteken verlichting,

Auto

Geplaatst door Auto (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

dirk2269 (0) PRO, 17 jaar geleden

is het niet gekomen nadat je de afstandb heb ingebouwd

Auto (0), 17 jaar geleden

Hoi Dirk het komt niet door mijn A.B van de auto alarm want dit is uit geschakeld en los gekopeld. al een klein jaar. er is ook nog een nieuwe kast in gegaan wat de centraledeurvergrendeling bedient en nog heb ik de zelfde probeleem, het begon met mijn kenteken verlichting deze veroorzaakte elkekeer een kortsluiting waar door mijn zekeringen door brande als ik mijn licht aan deed. Ik heb toen een nieuwe kenteken verlichting unit gekocht, en daarmee was mijn eeste probeleem opgelost, en toen begon de centralevergrendeling raar te doen.

Gielus (0) PRO, 17 jaar geleden

dit wordt vaak veroorzaakt door een defect slot of kabelbreuk in de kabelboom van de cv

Auto (0), 17 jaar geleden

Hoi Gielus wat kan ik hier aan doen als het zo is, en hoe moet ik weten dat de slot defect is, slot vervangen is niet zo moeilijk hoop ik, maar........... een kabelboom lijkt mij moeilijk, en hoe kan ik achter komen dat er een kabelbreuk in zit. Kan Ford niet gewoon reseten i.v.m storing in mijn centralevergrendeling.

Gielus (0) PRO, 17 jaar geleden

je kunt wel de diagnose laten stellen bij de ford dealer. maar resetten gaat niet

Auto (0), 17 jaar geleden

Gielus ik ga een afspraak maken bij de Ford dealer

Auto (0), 17 jaar geleden

dag allemaal hier ben ik dan weer ik ben bij de Ford dealer gewees zij hebben niets kunnen vinden in mijn auto waardoor mijn centralevergrendeling open gaat, zij hebben wel iets anders kunnen zien dan ik, en dat is als de verlichting op een stand staat dus stads licht dan blijven mijn portieren gesloten zodra je de verlichting uit zet dan springen mijn portieren ook gelijk open, zij vinden het ook raar zo iets hebben zij niet eerder gehad, de meest voor komende probeleem is als de slot kapot zou zijn maar hier is het geval niet zij kunnen niet vertelen wat de oorzaak kan zijn, anders moet ik mijn auto daar achterlaten, en dat kan lang duren kosten kunnen ze ook niet vertelen.

ibo (0) PRO, 17 jaar geleden

lijkt erop dat er sluiting zit in de bedrading van de verlichting/cv
is de cv origineel of later ingebouwd?

Gr ibo.

Auto (0), 17 jaar geleden

Hoi Ibo ik heb een origineel cv, ik begin nu op te raken, het is heel erg lastig zonder cv omdat ik twee kinderen heb.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.