Ford Mondeo: computer mondeo V6

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2500

hallo , na het vervangen van de transmissie blijft zich het probleem ruw schakelen en het niet vinden van de 4e ook wel de O/D voortdoen . Bij Ford is de auto uitgelezen waaruit geen enkele storing aan de orde is . Volgens hen zit het probleem in de soft/hardware . de auto heeft start onderbreeking dwz , er kan niet zomaar een willekeurige pcm om gebouwd worden . Ben nu al ruim een jaar met dit probleem bezig . MIJN VRAAG IS .
Kan mij nog iemand tips geven . mischien met betrekking de sensoren . TSS / OSS enz.
BVD groeten winy

winy

Geplaatst door winy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dirk2269 (0) PRO, 14 jaar geleden

heb je al een nieuwe snelheid sensor geprobeerd

en heb je de selecteur boven op de bak al geprobeerd

gr dirk

winy (0), 14 jaar geleden

hoi dirk , bedankt voor je reactie .
De OSS sensor kan mogelijk een probleem veroorzaken .nl de sensor die er nu in zit komt uit de vorige bak . Daar had ik hetzelfde probleem . De bak die er nu oder zit begint met de code AA . De orginele met AB . De cijfers zijn indentiek . Omdat die knurft van het demontage bedrijf die AA sensor niet de stekker maar de draadjes eruit gerukt had , besloot ik de oude sensor erin te monteren . Heb inmiddeld de sensor uiteen gehaald en ga proberen de draden weer erop te solderen . Zoniet het huisje om te zetten . Weet niet of dat enig verschil maakt in het singal de sensor door geeft .
groet winy

winy (0), 13 jaar geleden

hoi ,

de oss is vervangen . Maar was niet de oorzaak .

Ga verder zoeken .

toch bedankt .

gr winy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.