Ford Fiesta: CR sensor Fiesta

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6

Hallo,
Ik vroeg mij af of iemand hier al eens heeft geprobeerd bij de CR sensor op de common rail van een Fiesta (2009) te komen? Ik namelijk wel en dat is echt niet te doen. Niet van bovenaf en niet van onderaf. Moet ik hiervoor simpelweg iets verwijderen ofzo dat het wel lukt? (reden is het plaatsen van een Powerbox om eens te kijken wat dat geeft) Ik hoor het graag!

Hansje83

Geplaatst door Hansje83 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 15 jaar geleden

Laat die rommel er toch af!
Dit is een site om problemen op te lossen, niet om nieuwe problemen te creeën.
En als je iets kapot maakt moet de dealer ook nog garantie geven zeker?

Hansje83 (0), 15 jaar geleden

Ik begrijp je antwoord naar gelang de problemen die ermee KUNNEN ontstaan. Ik ken echter al meer dan een paar situaties waarin het echt veel voordeel oplevert, ook na een 100.000 km bijvoorbeeld. Als het niks is gaat ie er toch weer af en dan weet ik dat toch? Niet geschoten... En uiteindelijk is het toch mijn verantwoording / keuze die rommel er wel of niet op te bouwen.
Dus iemand die wel met de eerste vraag wil helpen?

Heb ik trouwens ergens vergeten te melden dat het geen ramp is als het motorblok schade oploopt..? Kennelijk noodzakelijk erbij te zetten...

772 (0), 15 jaar geleden

Je zoek problemen met je auto
gr 772

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.