Ford Focus: Dashboardverlichting deels kapot

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Het linkergedeelte van mijn dashboardverlichting (Focus modeljaar 2000) doet het niet meer. Ik hoop eigenlijk dat 1 van jullie mij eenvoudig kan vertellen of en zo ja, hoe ik de lampjes kan vervangen. Ik wil ze dan gelijk allemaal vervangen. Heel graag hoor ik van jullie!

Gr. Jan

JanvC

Geplaatst door JanvC (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JanvC (0), 17 jaar geleden

Is inmiddels gebeurd.
Het handigste is om de zwarte plaat die om je display eerst dmv 3 schroefjes los te draaien. Daarna kan deze plaat in een rechte beweging naar voren getrokken worden. Wel ff de stekker van de kofferklep los maken. Daarna de bovenplaat achter je stuur losdraaien (torx) en deze weghalen. Vervolgens kan het display met een paar schroefjes losgedraaid worden. Wat me alleen niet is gelukt is de stekker aan de achterkant van het display los te krijgen. Hoe werkt dit?? De lampjes gingen moeilijk los maar met een beetje lompe kracht (lees: tang) heb ik ze los gekregen en verwisseld met nieuwe lampjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.