Ford Fiesta: diverse problemen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Mijn Fiesta uit 1995 heeft zo zijn probleempjes. Met een aantal daarvan heb ik inmiddels leren leven, maar nu doemen er nieuwe op:

Het eerste is dat hij af en toe tijdens het rijden ineens kort inhoudt, waarna kort het lampje voor de airbags brandt. Dit gebeurt niet tijdens iedere rit en het gebeurt nooit 2 keer achter elkaar. Daarna is het alsof er helemaal niet gebeurd is, hij rijdt probleemloos verder. Misschien een sensor o.i.d.?

Het tweede probleem ontstaat bij nat weer, ook pas sinds kort. Als ik vanuit stilstand optrek, begint de auto vreselijk te jammeren. Laat ik hem dan nog even in zijn vrij doorrollen, houdt het weer op. Doe ik dat niet, jammert hij de hele tijd door. En nogal luid, het is een vreselijk gehoor. Om de één of andere reden heb ik het gevoel dat het iets met rubber te maken heeft.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Alvast bedankt.

Marga

Geplaatst door Marga (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alfons262 (0) PRO, 15 jaar geleden

aandrijfsnaar van dynamo staat te slap?inhouden en airbaglampje kunnen dan ook gaan branden als de spanning even te laag wordt.laat de airbag eens uit lezen dan weet je wwat meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.