Ford Focus C-Max: Draairichting en uitlijning ford c-max

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo, Afgelopen week heb ik mijn zomerbanden er weer onder gezet en heb ik het idee dat die meer lawaai maken, nu heb ik misschien de draairichting verkeerd maar ik kan deze ook niet vinden op Goodyear eagle NCT 5 205/50 R17 banden? of zit hier geen draairichting op! Ook heb ik het idee dat iedergeval de achterbanden er scheef onder zitten?? De auto is in november uitgelijnd? maar horen banden niet loodrecht op de weg te staan?

alvast bedankt

farmer.sander

Geplaatst door farmer.sander (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 13 jaar geleden

Banden staan nooit loodrecht op de weg.
Als een band een draairichting heeft staat dit op de band in de vorm van een pijl of dergelijke. De kant waar 'outside' op staat moet buitenkant. Dit kan alleen mis zijn als de banden van de velgen af geweest zijn. Als er niets op staat maakt het niet uit.
Misschien heb je voor en achter verwisseld, daarom kan je beter uw velgen aan de binnenkant merken met een stift, bijvoorbeeld LV, LA, RV RA

Hans4040 (355) PRO, 13 jaar geleden

De Goodyear Eagle NCT 5 heeft geen draairichting...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.