Ford Fiesta: Fiesta aut. ctx bj 96 UPDATE radiator ineens lek na 3 uur st

Bouwjaar: 1996

UPDATE 08/02/05 Wat me dus vandaag is opgevallen is dat waarschijnlijk de radiator van de automaat is gaan lekken. Vandaag lijkt het weer te zijn gestopt. De olie van de autmaat is ook tegelijkertijd beginnen te lekken. Mag een auto niet zolang stationair draaien? Wat zou dit kunnen zijn? Gewoon alle moeren een beetje aandraaien? Of kwam het doordat de boel gewoon te warm was geworden dat het heeft uitgezet en dat het weer vanzelf stopt? De koelwater van de radiator van de automaat, wordt die apart gevuld? Alvast bedankt voor uw hulp.





Gisteren geschreven:

Mijn interieur was nat, heb er alles uitgehaald alleen de overgebleven isolatie materiaal was nog nat nat afdichten lek. Ik heb de auto dus 2 uur en 45 minuten stationair laten lopen met de ventilator gericht op voeteinden. Nou is de boel droog echter ik zie dat de radiator nu is begonnen te lekken. Het komt in elk geval onder de raiator vandaan. Waar moet ik me op voorbereiden? Kan de radiator ineens lek zijn? De radiator is in elk geval nog geen half jaar oud. Is er een soort uitlaatklep of zo?

Hop

Geplaatst door Hop (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 19 jaar geleden

is het koelvloeistof of lekt de afvoer van het kachelhuis
(is er airco aanwezig??)

Hop (0), 19 jaar geleden

Nee, het is echt bij de bumper voor aan de bestuurderskant van de radiator. Het is koelvloeistof.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.