Ford Focus: Focus 1.6 Op tilt slaan van de tellers

Bouwjaar: 1998

Het is nu al een aantal keren gebeurd dat bij het starten mijn tellers helemaal uitslaan. Dit doen ze 1 keer waarna ze weer normaal doen. Het is me tot nu toe alleen gebeurd in de ochtend.

Als ik daarna mijn auto weer uit doen en opnieuw weer start gebeurt dit niet. Wat zou het probleem kunnen zijn?

Markie7321

Geplaatst door Markie7321 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

yoshi (0) PRO, 19 jaar geleden

dit heeft te maken met het feit dat de accuspanning te laag wordt. Als dit het geval is dan gaat het instrumentenpaneel automatisch een zelftest uitvoeren. Vandaar het uitslaan van de meters.
Dit kan komen door een batterij die niet volledig is opgeladen. Het is misschien raadzaam om het laadcircuit eens te (laten) controleren.

Scorpion10806 (0), 19 jaar geleden

Ik heb een dergelijk situatie met mijn Scorpio. Bij mij blijft de snelheidsmeter vast staan (op 220km). Dit is er lastig met rijden. Iemand enig idee hoe dit euvel te verhelpen.

Markie7321 (0), 19 jaar geleden

Yoshi bedankt voor je tip. Je had helemaal gelijk en het probleem is verholpen. Wel heb ik nog een ander probleem maar daar begin ik een ander forum voor! Thnx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.