Ford Focus: vochtproblemen

Bouwjaar: 2000

Ik heb veel last van beslagen ramen vooral in deze tijd.Meteen als ik instap en de auto start trekt er een waas over mijn voorruit en zie ik niets meer.In veel gevallen als ik de airco aanzet trekt dit binnen 1-2 min. weer weg.Wat ook vaak gebeurt is dat deze waas na een aantal minuten weerkomt en dan duurt het soms wel 10min. of meer voor ik de ruiten van voor naar achteren weer ontwasemd heb.Ik heb droge raamrubbers/ik heb de overgang van voorruit naar kunstof plaat afgekit/er is een nieuw raam ingezet/vloermatten zijn droog.Zij er mensen met soortgelijke problemen?

jordy18

Geplaatst door jordy18 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

zet je je airco 10 minuten voor aankomst wel uit?
want de verdamper is dan nat door condens,en blijft nat als je hem niet uitzet.
de volgende keer dat je de auto start,slaat dan alles op de voorruit.

dat zou je eens kunnen proberen.

niels

jordy18 (0), 19 jaar geleden

Niels bedankt voor je reaktie.Dit is mij bekend(garage)maar wat nu als je kleine stukjes rijdt bv kinderen naar school brengen met regen,dat zijn voor mij stukjes van 5 min.Maar voor de veiligheid (zicht)moet ik de airco bijzetten want zonder airco wil het ook niet.

Rico9769 (0), 19 jaar geleden

ik heb zelf ook dit probleem gehad, mijn oplossing is de ramen goed schoonmaken en dan behandelen met een anticondens middel...te koop bij halfords ofzo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.