Ford Focus: Focus: cd player: extra lader bijplaatsen?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Ik heb een Focus van 2000 met een 6000CD audio ingebouwd. De cd speler doet moeilijk de laatste tijd, vaak stottert hij of blijft de cd enkele seconden hangen.
Ik heb enkele opties, nl een nieuwe 6000 kopen of de oude laten herstellen, of een extra cd-lader inbouwen en hopen dat het haperen daarmee verholpen is. Hoe kan ik zo'n extra lader aansluiten, alle aansluitopeningen op mijn toestel zitten al vol. Of heeft Ford al ergens een stekkertje verborgen om een bijkomende lader in te pluggen? Moet ik dan ook een Ford toestel kopen, of kan ik iets met de Alpine die ik hier op de rek heb liggen?

LOMAX

Geplaatst door LOMAX (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

LOMAX (0), 13 jaar geleden

Slik, intussen eens de nieuwprijs gevraagd van de originele spullen, 688 euro. Is dus geen optie, de auto zou meteen verdubbelen in waarde.

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

groene stekker achterzijde...

LOMAX (0), 13 jaar geleden

Op de oude 9000 die ik hier nog heb liggen, zit idd zo'n groene stekkeropening. Maar achteraan de 6000 zie ik geen extra opening, terwijl vooraan toch vermeld staat dat hij cd-lader-compatibel is.
Ik heb dan maar een blindplaat en adapterkabel besteld, een afdekplaat waar een standaard autoradio in past.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.