Ford 0: ford escort wil niet starten

Brandstof: Diesel, Motorcode: 18d

beste mensen

ik heb een probleem ik heb in mijn outo een andere motor gestoken maar die wil niet starten 1maal is die aangeslaan maar niet lang net of er iets mis is met de diesel wat ik al heb uitgeprobeert is het kontatje op de dieselpomp en dit werkt

met vriendelijke groeten
wim

wimsford

Geplaatst door wimsford (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Wim

Misschien is de dieselpomp nog niet gevult o.i.d.

Spuit er eens wat remreiniger in,en hou hem zonodig even aan de praat ermee.

Gr Stefan

Sudoma (0) PRO, 14 jaar geleden

krijgt je carburateur wel gewoon benzine sorry Diesel? zoja mischien te weinig of is hij juist verzopen? probeer ook meteen je stationair af te stellen, dat kan ook met gewoon remreiniger.
Gewoon in je carburateur spuiten en starten. maar dan moet je wel met zn 2e zijn eentje afstellen en eentje inspuiten. of je kijkt eerst of het zooitje ook zo loopt.

Kijk ook even na of alles wel op tijd vonkt en voorgloeid, je kaars kan kapot zijn, of je ontsteking moet afgesteld worden. Heb je de snaren eraf gehad dan moet je je motor eerst op tijd zetten.

Success

Kees J (0), 14 jaar geleden

Ik heb gehoord dat remreiniger juist slecht is, hij kan er aan verslaafd raken ofzo, zodat hij zonder niet meer wil starten.
weet niet zeker of dit klopt

Heb je wel genoeg compressie?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford 0 of stel zelf een nieuwe vraag.