Ford Fiesta: ford fiesta met meerdere probleme

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1 CLX

Ik reed laatst op de snel weg en wat bleek waar ik eerst 130-140 haalde haalde ik nog maar 110 vreemd maarjah mis nog koud dacht ik dus ik rijden en later die week nog eens geprobeert maar nee nog maar 100 ik denk hier klopt iets niet maar zo ernstig zal het niet zijn zal wel aan mij liggen. 4 of 5 dagen later begon de motor als het waren te tikken bij hogen toeren bij lage toere nergens probleem mee. Nu begint die ook al moeilijk te doen als ik 80 rij meer haal ik niet meer dus hij staat nu mooi bij me voor de deur. Nu ben ik gaan kijken en bleek dat de bougiekabel stuk was 1 voor zover ik kon zien. Verder weet ik niet of de rest verstopt zit. maar het lijkt ook als je in hoge toeren zit of die valse lucht egt heeft.

Dit is combinatie met elkaar kan iemand me helpen en zeggen wat het probleem waarschijnlijk is?

fiesta_classic

Geplaatst door fiesta_classic (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (135) PRO, 15 jaar geleden

Als je hebt gezien dat er een bougiekabel stuk is zou ik in ieder geval een nieuw setje opzetten. Gebruik dan geen imitatie maar origineel. Kijk dan wat er dan gebeurt als je auto op 3 cilinders heeft gelopen is het goed mogelijk dat je kat. nu kapot is.

fiesta_classic (0), 15 jaar geleden

probleem van het weekend opgelost en gaat nu weer als een tierelier

Wat bleek het te zijn:
Bougiekabel stuk maar dat was het tog niet
Midden en einddemper van de uitlaat HELEMAAL maar egt HELEMAAL verstopt daarom dat mijn moter vrij snel warm was. Problemen zijn hiermee opgelost gelukkig was uiteindelijk wel een reparatie van €200,-

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.