Ford Fiesta: ford fiesta motor probleem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine

Hallo,

ik heb een ford fiësta uit 2007 hier waar ik wat problemen mee heb.
Af en toe als ik hem start maakt hij even een vreemd geluid maar na 10 seconden ofzo is dat gedaan. Hij heeft die altijd al gedaan dus dacht dat dit wel redelijk normaal was.

Gisteren morgen toen ik vertrok, maakte hij ook een erg vreemd geluid. Weer dacht ik dat het wel over zou gaan, maar toen begin de auto flink te stotteren en geraakte hij ook niet vooruit. Ook ging op dat moment het controlelampje van de motor flikkeren. Na even rustig door te gaan ging dit weer over. Nadien geen probleem meer gehad. Deze morgen toen ik vertrok stotterde hij weer even en ging daarna weer vlot door. Het lijkt me ook dat de laatste tijd als ik start hij regelmatig weer afslaat, misschien ligt dat aan mij maar misschien heeft het er ook wel wat mee te maken. In het boekje van de auto staat dat ik naar de garage moet, maar aangezien hij het niet altijd doet lijkt me raar dat ze het gaan vinden.

Is er iemand die weet wat dit zou kunnen zijn?

Alvast bedankt!

skwit

Geplaatst door skwit (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

garageburgwal (0) PRO, 15 jaar geleden

2007? Heb je geen fabrieksgarantie meer? Als het motorstoringslampje heeft gebrand dan staat er waarschijnlijk een foutcode in het MM geheugen.. Hier eerst mee beginnen om uit te lezen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.