Ford Focus: Ford Focus 1.4 uit 2002 geen afstandsbediening?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

We hebben pas een Ford focus station uit 2002 gekocht, maar er zat alleen een gewone sleutel bij.
Van de vorige eigenaar kunnen we nog een reserve sleutel krijgen, hij heeft er ook nooit een afstandsbediening bij gehad. (auto heeft meerdere eigenaren gehad)
Bij de Ford-dealer deden ze een check door de sleutel 4 keer in het contact te draaien, maar ze zeiden dat er geen afstandsbediening op zit.
onder de bijrijdersstoel zit een siemensbox, bij de Ford-dealer wisten ze niet wat dit is??! Maar ze zeiden dat het niet van de afstandsbediening is....

Kan er wel een afstandsbediening in gemaakt worden? Of moet er een inzitten? Ik vind het zo raar, omdat er ook geen ''knopjes'' in de deur zitten aan de binnenkant en de achterklep alleen met sleutel of knopje op dashboard open kan... ook heel onhandig!

Cisco81

Geplaatst door Cisco81 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kombikart (0), 10 jaar geleden

Dit is dan wel een hele kale Focus. Is het een Ambient uitvoering mischien. Normaal zit er bijna altijd cv met ab op. Als ze bij de Ford al geprobeert hebben of er cv op zit en deze is niet aanwezig, denk ik dat je pech hebt.
Achteraf inbouwen is veel werk, en je moet ook de regelunit hebben die dit aanstuurt monteren.

Gr Fred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.