Ford Focus: Maakt een raar geluid als je meer gas geeft

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8 TDCI 115pk

Mijn focus maakt een raar geluid, ik kan het niet beschrijven het is zowat een brommend geluid echt raar. In zijn 1ste heeft hij het niet en bij stationair draaien ook niet. Ik heb hem vorige week binnegedaan voor nieuw vliegwiel. Hij had het van te voren ook al in alle vitessen buiten 1ste en stationair. Nu heeft hij het in zijn 4de en 5de hard en fluit dan ook hard, bij minder hard optrekken maakt hij het geluid niet maar fluit wel. Weet iemand wat het kan zijn?
Alvast bedankt.

Denboone

Geplaatst door Denboone , lid sinds 8 jaar geleden

4 Reacties

ThomasvanM, 8 jaar geleden

Het fluiten weet ik niet, maar het brommen klinkt alsof het een gaatje in je uitlaat kan zijn? Redelijk makkelijk dicht te lassen als dat het is. Schijn je te kunnen testen door een doek voor je uitlaat te houden als je motor draait (en iemand gas geeft). Als er niet echt druk opbouwt dan zou dat n gaatje kunnen betekenen.

Denboone, 8 jaar geleden

Oke bedankt dat zal ik eens checken

Denboone, 8 jaar geleden

Het geluid dat hij maakt komt uit de boite, in de garage zeiden ze dat ik best een 2dehands boite zoek

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

De rechter aandrijfas heeft die een steunlager , zoja , maakt deze geen lawaai ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.