Ford Mondeo: [Ford Mondeo 1995] bonkend geluid

Bouwjaar: 1995

[Ford Mondeo 1995] bonkend geluid


--------------------------------------------------------------------------------
ik had hier al eerder een vraag over gesteld maar tot nu toe nog geen reactie op gehad dus ik probeer het nog maar een keer.

Ik heb een ford mondeo uit 95 en heb last van een bonkend geluid wat bij de achter wielen vandaan komt stabilisator stangen en rubbers zijn al vervangen heeft echter geen effect gehad.

Het geluid is het ergst als er mensen op de achterbank zitten en als ik over wegen met kleine steentjes rijdt of die korte drempels, als ik alleen zit en over gladde wegen rijdt hoor ik niks

wie weet iets

bierpiet

Geplaatst door bierpiet (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tonny11609 (0) PRO, 18 jaar geleden

komt het niet voor vandaan?de kogelgewrichtjes van de stabilisator stangetjes gaan nog al eens kapot en dat hoor je ook als je klinker weggetjes hebt.

yoshi (0) PRO, 18 jaar geleden

De achterste schokdempers willen bij deze mondeo's al eens defect gaan. Op de stang die in en uit de schokdemper schuift komt speling en deze speling kan het bonkend geluid veroorzaken.

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

wat ook vaak voor kwam/komt,bout van bovenste bevestiging van de schokdemper wil vaak los gaan zitten.

Jos5936 (0), 18 jaar geleden

ja komt van de achterste schokdemper

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.