Ford Transit: Ford transit 2007

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 280M 110pk

Wie heeft een oplossing voor het terugzetten van de service indikator. Met mijn snapon lukt het niet, omdat dit type er niet in staat. Op de oude manier van 15 seconde rem en gas intrappen lukt het ook niet, bij dit model. In het dasboard zit een display wat zegt "olie verversen nu " Wel grappig dat na het verversen van de olie er niet gezegd wordt "dank u" Dus de computers kunnen nog niet denken. misschien gelukkig maar. Weet iemand de oplossing zonder snap-on, of vag -com laat het even weten.vr victor

victor007

Geplaatst door victor007 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

had je alle deuren dicht? reseten kan soms even duren! Deuren dicht, gaspedaal en rempedaal in getrapt, op het contact en ff gedult. heb ook wel eens 2 min moeten wachten. VAG com gaat niet bij een Ford werken ;)

vleeuwen (0) PRO, 13 jaar geleden

heb je geen uitleestoestel voor nodig, soms duurt het 1 minuut soms een halve en soms zelfs 2, deuren dicht contact aan rem en gaspedaal volledig intrappen..

Groetjes

h.ismaili1 (0) PRO, 13 jaar geleden

Wie heeft oplossing
Ik heb een ford transit diesel bouwjaar 2003 die wil niet starten

victor007 (0) PRO, 13 jaar geleden

oke mannen, bedankt het was toch langer wachten met gas en rem ingetrapt, meer dan 1 minuut het werkt nogmaals dank. vr victor

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

Hachem, maak even een eigen topic aan, om alles duidelijk te houden.


@ Victor, graag gedaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.