Ford Transit: FORD TRANSIT type2 bj 1985 boven de 80 km, is sturen bijna onmog

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5di

ford transit type 2

als je boven de 80 km rijdt, is sturen bijna onmogelijk geworden en zelfs gevaarlijk

terwijl als je onder de 80 rijdt normaal mee kan rijden?

hij heeft enorme spelling aan het stuur, wat kan je hier aan doen?

karim1987

Geplaatst door karim1987 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ressort (0), 15 jaar geleden

Van: ressort0 (Oorspronkelijk bericht) Verzonden: 11/07/2008 23:18 DIT SCHREEF IK OP DE TRANSITCLUB VAN ONS,HOPELIJK BEN JE ER WAT MEE ????????!!!IK HOOR HET WEL VAN JOU ????
Beste Transitbuddys,
Na ellendig lang zoeken (één jaar) en vele kosten en zweet,heb ik eindelijk de oorzaak van mijn camper slecht gedrag gevonden !en dat wil ik graag met jullie delen,want het is nuttige informatie,misschien is het een euvel dat zelden optreed,en daaaaaarom zooooooo moeilijk te vinden was !!
Ziehier de voorgeschiedenis::mijn camper had een verschrikkelijk slecht weggedrag,voordurend moest ik hem bijsturen,en op spoorvorming deed hij rare dingen !!
1)Ik begon met de fusseepennen !
2)Vervolgens met een nieuw stuurhuis van motomobiel www.oldcars.de
3)Vervolgens stak ik overal een bladveer bij,en natuurlijk de speling op de rubbers weg werkende !!kortom ik leverde degelijk werk !!!
4)Dan nieuwe gasdempers !!!!!heavy duty's !!
5)De afvalwatertank en de friswatertank was achteraan gecitueerd,ik bracht alles TUSSEN de voor en achteras,omdat ik dacht dat het de wegligging beinvloede,helaas bleef ik zigzaggen !!!en steeds maar bijsturen,van links naar rechts !!
6)Op aanraden van onzen vriend en technisch leraar KOOS,plaatste ik een hellingplaatje met de graden van een type 190,(de mijne is een type 100 van 1982)omdat een grotere helling van de vooras het rechtuitrijden vergemakkelijkt !!!!
7)Andere en nieuwe banden gaven ook géén resultaat,op aanraden van de bandermarchant:: vooraan 175x14 achteraan 195x14!!!
Met zijwind was ik net een zatlap !!!en het van links naar rechts sturen vergde de nodige koncentratie ik was ècht pompaf na 50 km !!
8)Er was nog weing aan mijn transitjes stuurinrichting dat nog NIET vernieuwd was !!!
9)JAWEL !!! nog één dingetje kon het zijn !!:: namelijk DE KOGELGEWRICHTEN !
Op de techinsche controle alhier in Belgie,had ik er nooit een klacht over gehad !!
Omdat dit het laatste was,wat nog niet vernieuwd was,ben ik over gegaan ze alle 4 te vernieuwen !!UITEINDELIJK WAS DAT DE OORZAAK !! raar maar waar !!
Ik hoop dat het NUTTIGE informatie was boy's !!
Ik hoor het wel van jullie !!??
Ressort

ressort (0), 15 jaar geleden

Ach ja, ik zag dat je véél speling had op het stuur,(op het stuurhuis zie je een moer met contramoer !!) daar kan je de speling van het stuurhuis mee wegwerken !
Ressort

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.