Ford Fiesta 2007: Fotcode p0335 en geen toerental en snelheid

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A9JA, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Goedemorgen, Wij hebben een fiesta staan met het probleem p0335 krukas sensor, geen toerental en geen snelheids signaal de krukas sensor vervangen met een orginele door de dealer geleverd en het probleem blijft erin staan. We hebben de bci en teller opgstuurd naar ac tronics en geen fouten volgens ac tronics, de kilometerteller nog eens laten controleren bij kms in apeldoorn ook geen fouten, toch maar een andere set besteld via de sloop en het zelfde probleem wel starten en lopen maar geen toerental en geen snelheidsmeter, alle verbindingen aan de massa gecontroleerd en schoongemaakt en geen resultaat. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen.

info@autobedrijfbakkenes.nl

Geplaatst door info@autobedrijfbakkenes.nl PRO , lid sinds 4 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Fiesta of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.