Ford Focus: geen GPS

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 TDCi

Hallo,

Ik heb een probleem met een GPS met SD kaart (klein kleurenscherm). Ik krijg steeds 'NO GPS'.
Heb ondertussen al een ruiltoestel ontvangen, maar nog steeds geen rusultaat. Gaan de antennes op deze systemen soms defect? Waar bevindt deze antenne zich juist?

Bedankt!

Kodo

Doko

Geplaatst door Doko (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Doktor (0) PRO, 14 jaar geleden

1: auto van 2009 heeft toch gewoon garantie? dus dealer laten uitzoeken.
2: je de gps antennes gaan wel eens stuk maar bij die leeftijd heb ik daar mijn twijfels over. GPS antenne zit in de voet van de dakantenne.

Suc6

Danny78 (0) PRO, 13 jaar geleden

Heeft hij satteliet ontvangst ?

als ik het goed heb, menu en gps toets indrukken (kan dit beter zien op het toestel zelf) daar kan je vinden hoeveel hij er ontvangt ... ik vermoed dat hij 0 ontvangst zal hebben.

Antenne zit in het voetje van de radio antenne ... komt al eens voor dat er vocht in komt en de kleine verbinding slecht is ...

al opgelost ?

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

En let op met geleide diagnose, die "vergeet" de kabel en antenevoet door te meten en zegt meteen dat het toestel defect is, dat is dus vaak niet zo!
Ik heb er nu 1 staan met een breuk in de kabel.

Suc6

Danny78 (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat ken ik ook ;-) ja die kabels durven ook al eens om de een of andere manier ineens niets meer doorlaten ... effe doormeten is de boodschap en het voetje eens bekijken ...

ed2008 (0), 12 jaar geleden

gps antenne zit in voet van dakantenne je kan deze eraf halen via binnenverlichting ff oppoetsen wil wel eens helpen systeem heel gevoelig heb zelf losse gps antenne gekocht via marktplaats 19 euro probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.