Ford mondeo: Geen knipperlichten meer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8

Weet iemand waar zich het knipper relais bevind van een mondeo Bj 2004 ?
alarm lichten werken namelijk wel maar gewoon knipper licht niet meer zowel Links als Rechts,hoor ook niets knipperen van een relais.Zekeringen zijn allemaal goed.Zelf verdenk ik de hendel gezien dit wel een probleem is van Ford.

Alvast bedankt

driver3

Geplaatst door driver3 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

driver3 (0), 9 jaar geleden

probleem opgelost .mondeo heeft dus geen relais meer dit gaat via de print plaat achter de km tellers .Deze word vervangen en dan zal hij het weer moeten doen .

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

denk het niet
zit in de pech knipperlicht schakelaar

driver3 (0), 9 jaar geleden

Hoop het voor de dealer zij zijn daarbij uit gekomen dus ze lossen het maar op mocht het wat anders zijn kosten waren een slordige 700 euro .Mag dan toch wel verwachten dat zijn de juiste keus maken van wat er stuk is .Zelf vind ik het ook vreemd maar goed wie ben ik .
Auto is niet van mij zelf en de beste man kon niet wachten totdat ik iets meer tijd had om verder te gaan met meten enz enz .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.